Looking For Anything Specific?

Σεισμόσ Τώρα Πάτρα : Seismos 4 1 Rixter Konta Sthn Patra Twra / Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός σημειώθηκε 14 …

Σεισμόσ Τώρα Πάτρα : Seismos 4 1 Rixter Konta Sthn Patra Twra / Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός σημειώθηκε 14 …. Σεισμός στην πάτρα, ο έκτος κατά σειρά από τα ξημερώματα. Ο σεισμός είχε μέγεθος 3,5 ρίχτερ, με επίκεντρο 12 χλμ νότια της πάτρας. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 12,2 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πάτρας και 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της ναυπάκτου, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Σεισμική δόνηση ιδιαίτερα αισθητή στην πάτρα αυτή την ώρα. Σεισμός σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής κοντά στην πολή της πάτρας, όπως αναφέρει το γεωδυναμικό ινστιτούτο.

Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 8.15 σήμερα το πρωί, στην πάτρα και σε αρκετές περιοχές της αχαΐας. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 12,2 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πάτρας και 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της ναυπάκτου, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Έναν σεισμό μεγέθους 3,9 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο βόρεια της σαντορίνης κατέγραψαν οι. Σεισμός τώρα στην πάτρα | star.gr. Σεισμός 4,2 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην πάτρα σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο.

Seismos Tarakoynhse Thn Patra Newsbomb Eidhseis News
Seismos Tarakoynhse Thn Patra Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Felt #earthquake ( #σεισμός) m4.0 strikes 12 km n of #pátra ( #greece) 3 min ago. Σεισμός μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο κοντά στην πάτρα και έγινε αισθητός σε μεγάλο μέρος της δυτικής ελλάδας. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η δόνηση σημειώθηκε στις 21:39, είχε επίκεντρο 9. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε ένταση 3,5 ρίχτερ και εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 12,2 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πάτρας και 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της ναυπάκτου. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 12 χιλιόμετρα βόρεια από την πάτρα. Η σεισμική δόνηση σύμφωνα με την πρώτη μέτρηση είναι 4,2 ρίχτερ με επίκεντρο την περιοχή των καλαβρύτων και εστιακό βάθος 24 χιλιόμετρα.

Www.seismoi.gr | η σεισμικότητα σε πραγματικό χρόνο.

Στο μεταξύ, στις 10:55 «κουνήθηκαν» και στην πάτρα, από δόνηση 3,2 ρίχτερ, η οποία σημειώθηκε στα 10 χλμ βορειοδυτικά της πόλης και σε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων. Αισθητή σεισμική δόνηση σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην πάτρα και την ευρύτερη. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Www.seismoi.gr | η σεισμικότητα σε πραγματικό χρόνο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε ένταση 3,5 ρίχτερ και εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα. Έναν σεισμό μεγέθους 3,9 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο βόρεια της σαντορίνης κατέγραψαν οι. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 12,2 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πάτρας και 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της ναυπάκτου, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Ο σεισμός έγινε αισθητός τόσο στη πάτρα όσο και στη ναύπακτο και είχε μέγεθος 3,6 βαθμών της. Η σεισμική δόνηση σύμφωνα με την πρώτη μέτρηση είναι 4,2 ρίχτερ με επίκεντρο την περιοχή των καλαβρύτων και εστιακό βάθος 24 χιλιόμετρα. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην πάτρα , αλλά και στην ηλεία και προκάλεσε. Σεισμός μεγέθους 4,6 ρίχτερ ταρακούνησε την ελασσόνα και τις γύρω περιοχές. Επτά σεισμοί σε διάστημα μιάμισης ώρας σημειώθηκαν κοντά στην πάτρα σήμερα το πρωί. Σεισμική δόνησημεγέθους3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερσημειώθηκε στον θαλάσσιο χώρο βόρεια της πάτρας.

Σεισμική δόνησημεγέθους3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερσημειώθηκε στον θαλάσσιο χώρο βόρεια της πάτρας. Αισθητή σεισμική δόνηση σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην πάτρα και την ευρύτερη. Αισθητή σεισμική δόνηση μεγέθους 3,2 βαθμών. Σεισμός μεγέθους 4,6 ρίχτερ ταρακούνησε την ελασσόνα και τις γύρω περιοχές. Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 8.15 σήμερα το πρωί, στην πάτρα και σε αρκετές περιοχές της αχαΐας.

Seismos Twra Tarakoynhse Patra Naypakto Kai Perioxes Ths Dytikhs Elladas 23 12 Flash Gr
Seismos Twra Tarakoynhse Patra Naypakto Kai Perioxes Ths Dytikhs Elladas 23 12 Flash Gr from www.flash.gr
Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η δόνηση σημειώθηκε στις 21:39, είχε επίκεντρο 9. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,6 βαθμών. Το επίκεντρο ήταν 12 χλμ. Σεισμική δόνηση ιδιαίτερα αισθητή στην πάτρα αυτή την ώρα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε ένταση 3,5 ρίχτερ και εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα. Σεισμός μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο κοντά στην πάτρα και έγινε αισθητός σε μεγάλο μέρος της δυτικής ελλάδας. Επτά σεισμοί σε διάστημα μιάμισης ώρας σημειώθηκαν κοντά στην πάτρα σήμερα το πρωί. Επτά σεισμοί σε διάστημα μιάμισης ώρας σημειώθηκαν κοντά στην πάτρα σήμερα το πρωί.

Ο σεισμός είχε μέγεθος 3,5 ρίχτερ, με επίκεντρο 12 χλμ νότια της πάτρας.

Σεισμός, 3,5 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής κοντά στην πάτρα, αναστατώνοντας τους. Αισθητή σεισμική δόνηση σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην πάτρα και την ευρύτερη. Ο σεισμός είχε μέγεθος 3,5 ρίχτερ, με επίκεντρο 12 χλμ νότια της πάτρας. Το γεωδυναμικό ινστιτούτο υπολόγισε τον. Felt #earthquake ( #σεισμός) m4.0 strikes 12 km n of #pátra ( #greece) 3 min ago. Σεισμός τώρα στην πάτρα | star.gr. Ταρακουνήθηκε το πρωί της τετάρτης η πάτρα αλλά και η ναύπακτος. 1 μήνα πριν ελλαδα, νεα πάτρα, σεισμός, τώρα η εγκύκλιος για τη λειτουργία των ναών τη μ. Σεισμική δόνηση ιδιαίτερα αισθητή στην πάτρα αυτή την ώρα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός σημειώθηκε 14 … Αισθητή σεισμική δόνηση μεγέθους 3,2 βαθμών. Ειδήσεις από το tempo24.gr, τελευταία νέα και εξελίξεις στην πάτρα, την υπόλοιπη ελλάδα και τον κόσμο. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 12,2 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πάτρας και 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της ναυπάκτου, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο.

Τετάρτη, 05 απριλίου 2017 19:04 eurokinissi. Σεισμός στην πάτρα, ο έκτος κατά σειρά από τα ξημερώματα. Αισθητή σεισμική δόνηση μεγέθους 3,2 βαθμών. Σεισμός σημειώθηκε, γύρω στις 8.15 το πρωί, κοντά στην πόλη της πάτρας. Www.seismoi.gr | η σεισμικότητα σε πραγματικό χρόνο.

Patra Seismos Seismos 3 6 Rixter Elabe Xwra Sthn Polh Ths Patras
Patra Seismos Seismos 3 6 Rixter Elabe Xwra Sthn Polh Ths Patras from cdn.i-diakopes.gr
Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές της δυτικής ελλάδας. Ταρακουνήθηκε το πρωί της τετάρτης η πάτρα αλλά και η ναύπακτος. Σεισμός τώρα στην πάτρα | star.gr. Ειδήσεις από το tempo24.gr, τελευταία νέα και εξελίξεις στην πάτρα, την υπόλοιπη ελλάδα και τον κόσμο. 1 μήνα πριν ελλαδα, νεα πάτρα, σεισμός, τώρα η εγκύκλιος για τη λειτουργία των ναών τη μ. Επτά σεισμοί σε διάστημα μιάμισης ώρας σημειώθηκαν κοντά στην πάτρα σήμερα το πρωί. Η δόνηση σημειώθηκε 13 χλμ βορειοανατολικά της πάτρας και είχε εστιακό βάθος 1 χλμ. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα.

Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα.

Σεισμός μεγέθους 4,6 ρίχτερ ταρακούνησε την ελασσόνα και τις γύρω περιοχές. Σεισμός μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο κοντά στην πάτρα και έγινε αισθητός σε μεγάλο μέρος της δυτικής ελλάδας. Σεισμός έγινε το πρωί της παρασκευής στην πάτρα. Σεισμός τώρα στην πάτρα | star.gr. Η σεισμική δόνηση σύμφωνα με την πρώτη μέτρηση είναι 4,2 ρίχτερ με επίκεντρο την περιοχή των καλαβρύτων και εστιακό βάθος 24 χιλιόμετρα. Ταρακουνήθηκε το πρωί της τετάρτης η πάτρα αλλά και η ναύπακτος. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 12,2 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πάτρας και 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της ναυπάκτου. Σεισμός, 3,5 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής κοντά στην πάτρα, αναστατώνοντας τους κατοίκους. Ο σεισμός είχε μέγεθος 3,5 ρίχτερ, με επίκεντρο 12 χλμ νότια της πάτρας. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός σημειώθηκε 14 … Www.seismoi.gr | η σεισμικότητα σε πραγματικό χρόνο. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 12,2 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πάτρας και 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της ναυπάκτου, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο.

Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 12 χιλιόμετρα βόρεια από την πάτρα σεισμός τώρα. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα.

Posting Komentar

0 Komentar